Aquarius Hair Turban heeft een derde plaats gewonnen tijdens de Dutch Beauty Award 2019 in de categorie Beauty Accesoires. Dit is wat de jury schreef: "Super handige tool, met een heel goede kwaliteit, ook na heel vaak wassen. Deze musthave blinkt uit door eenvoud en is onmisbaar als je je haar niet wilt beschadigen na het wassen. Haarvriendelijk en een absolute basic voor lang of halflang haar".


Dry you hair with care


De manier waarop je je haar droogt is erg belangrijk voor mooi en gezond haar. Je haar is namelijk op zijn kwetsbaarst als het nat is. Dit komt doordat bij nat haar de minuscule schubbetjes in het haar open gaan staan. Het is dan erg belangrijk om het niet droog te wrijven met een handdoek. Ook het onnodig lang föhnen van haar dat nog erg nat is, is erg schadelijk. Droog daarom je haar snel en voorzichtig zonder het te beschadigen met de Aquarius Hair Turban.
 

Voordelen

Voor mooi en gezond haar
Droogt haar snel en voorzichtig
Minder pluizend haar
Minder föhnen
Makkelijke knoopsluiting

Materiaal

De Aquarius Hair Turban is gemaakt van een speciale microvezel die een zeer snelle opname en verspreiding van water combineert met een heerlijke zachtheid. De fijne wafel structuur geeft een heerlijk luxe gevoel.

Salon en thuis gebruik

De Aquarius Hair Turban is geschikt voor thuis, in de sauna/zwembad als voor gebruik in de kapsalon.

In de salon zijn ze makkelijk in gebruik en erg chique. Voor salon-gebruik worden de turbans zonder verkoopverpakking in bulk geleverd.  Voor de verkoop aan klanten voor thuis-gebruik, kunt u de turbans in verkoopverpakking gebruiken.

Bij salon gebruik wordt de Aquarius net andersom gebruikt, met het knoopje aan de voorkant. Nadat de turban bij de wasbak is geplaatst, maakt de klant de klant de oversteek naar de spiegel. Bekijk de video voor meer informatie.

Neem svp contact met ons op om ook de mogelijkheden voor uw salon te bespreken.Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Aquarius Hair Turban Dark Grey. Ook geschikt voor geverfd haar.

De Aquarius Hair Turban Dark Grey droogt haar snel en voorzichtig. Minder pluizend haar, minder föhnen en...

visibility

Aquarius Hair Turban White

De Aquarius Hair Turban Dark Grey droogt haar snel en voorzichtig. Minder pluizend haar, minder föhnen en een makkelijke knoopsluiting....

visibility

Salon Aquarius Hair Turban Dark Grey

De Aquarius Hair Turban Dark Grey Salon droogt haar snel en voorzichtig. Chique en makkelijk voor in de salon.

visibility

Salon gebruik Aquarius Hair Turban Informatie

Salon gebruik Aquarius Hair Turban informatie