Stylsmile Tandpasta

STYLSMILE tandpasta bevat PAP, een revolutionair whitening ingrediënt dat effectief samen werkt met het blauwe licht in de STYLSMILE tandenborstel. Bevat alles voor gezonde tanden en een frisse adem.

€ 11,53
excl. btw
€ 13,95
incl. btw
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

STYLSMILE tandpasta bevat ‘phthalimido-peroxy-hexanoic acid’ oftwel PAP, een krachtige 'whitening agent' zonder peroxide. De STYLSMILE tandpasta bevat verder alles voor gezonde en schone tanden, inclusief 1450ppm fluoride en menthol. PAP voldoet aan de EU Cosmetica verordening. De tandpasta kan 2 keer per dag gebruikt worden tijdens de reguliere poetsbeurten met de STYLSMILE tandenborstel en daarnaast 2 keer per week samen met de STYLSMILE accelerator en siliconen bitje. 
 
  • PAPtech
  • Geen peroxide
  • Goedgekeurd door tandartsen
  • Menthol voor frissere adem & fluoride for schone tanden
  • Whitening tandpasta geactiveerd door blauw licht technologie
INHOUD
1 x 75 ml Tube Stylsmile tandpasta

WAT IS HET?

STYLSMILE tandpasta bevat ‘phthalimido-peroxy-hexanoic acid’ oftwel PAP, een krachtige 'whitening agent' zonder peroxide. De STYLSMILE tandpasta bevat verder alles voor gezonde en schone tanden, inclusief 1450ppm fluoride. PAP voldoet aan de EU Cosmetica verordening. De tandpasta kan 2 keer per dag gebruikt worden tijdens de reguliere poetsbeurten en daarnaast 2 keer per week samen met de accelerator en siliconen bitje.
 
HOW TO USE
Gebruik voor het beste resultaat de tandpasta in combinatie met de STYLSMILE tandenborstel minimaal twee keer per dag of zo vaak als aanbevolen door uw tandarts. Gebruik twee keer per week in combinatie met de STYLSMILE accelerator voor een extra 'whitening boost'.