Stylsmile Lighten Up!

STYLSMILE reinigt en maakt je tanden witter tijdens het tandenpoetsen in slechts 4 weken. STYLSMILE combineert sonisch poetsen, blauw licht technologie en PAP tech tandpasta.

€ 139,67
excl. btw
€ 169,00
incl. btw
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Wittere tanden in slechts 4 weken, gewoon tijdens het tandenpoetsen.
Super makkelijk, bewezen effectief en goedgekeurd door tandartsen.
STYLSMILE combineert sonisch poetsen, blauw licht technologie en PAP tech tandpasta.De STYLSMILE tandenborstel reinigt en maakt je tanden witter tijdens het tandenpoetsen. STYLSMILE combineert sonisch poetsen, blauw licht technologie en PAP tech tandpast en maakt zo je tanden witter in slechts 4 weken.
 
STYLSMILE tandpasta bevat ‘phthalimido-peroxy-hexanoic acid’ oftwel PAP en dus geen schadelijke peroxide. De STYLSMILE tandpasta bevat verder alles voor gezonde en schone tanden, inclusief fluoride. Het is dus niet nodig ook nog op een andere manier je tanden te poetsen.
 
De combinatie van PAP tech en blauw licht zorgt ervoor dat tanden witter worden. Dit blauwe led licht is geen UV licht. De set bevat ook een accelerator en een  zacht bitje voor een extra 'whitening' boost.
 Wat is het?
Een revolutionaire manier om je tanden witter te maken én te verzorgen, gewoon tijdens het poetsen. 88% van de gebruikers zeiden dat hun hun tanden er witter uitzagen binnen 4 weken.

PAPtech
STYLSMILE tandpasta bevat ‘phthalimido-peroxy-hexanoic acid’ oftwel PAP, een krachtige 'whitening agent' zonder peroxide. De STYLSMILE tandpasta bevat verder alles voor gezonde en schone tanden, inclusief 1450ppm fluoride. PAP voldoet aan de EU Cosmetica verordening. De tandpasta kan 2 keer per dag gebruikt worden tijdens de reguliere poetsbeurten en daarnaast 2 keer per week samen met de accelerator en siliconen bitje. STYLSMILE tandpasta wordt ook los verkocht.
Meer weten over PAPTech: Bekijk hier de laatste wetenschappelijke studies

Blauw licht technologie
In de STYLSMILE tandenborstel en accelerator wordt blauw licht gebruikt, een bewezen manier om het witter maken van tanden te versnellen. In het blauwe licht zit geen schadelijke UV straling.

Sonisch poetsen - USB oplaad kabel - opzetborstels

Elke STYLSMILE tandenborstel heeft 2 snelheden: 32.000 of 20.000 vibraties per minuut.
Een STYLSMILE tandenborstel kan worden opgeladen met de bijgeleverde USB kabel. De gemiddelde accuduur voor opnieuw moet worden opgeladen bedraagt 25 dagen.
Elke set wordt geleverd met twee opzetborstels: 1 standaard én 1 stevig ('firm')

De resultaten
Uit een onafhankelijk onderzoek onder 50 consumenten, bleek dat 88 % zei dat ze wittere tanden hadden gekregen binnen 4 weken. Gemiddeld waren hun tanden 3 tinten witter geworden. Bij 1/4 deel waren hun tanden 5 tinten of meer witter geworden.
Belangrijk om te melden is dat STYLSMILE alleen werkt op natuurlijke tanden, dus niet op valse tanden, inzetstukjes of kronen.
 Inhoud
Elke 'Stylsmile Lighten Up Light accelerated teeth whitening experience' bevat:
  • STYLSMILE tandenborstel inclusief cap
  • STYLSMILE opzetborstel standaard
  • STYLSMILE opzetborstel stevig ('firm')
  • STYLSMILE blauw licht accelerator en bitje
  • USB oplaad kabel
  • 75 ml STYLSMILE tandpasta. Voldoende voor 4-8 weken.
HOW TO USE

Tandenborstel
Breng de SMYLSTILE tandpasta aan over de volle lengte van de borstel.
Zet de tandenborstel aan, druk 1 keer op de knop voor hoge snelheid en 2 keer voor een lagere snelheid.
Poets de tanden gedurende 2 minuten. De tandenborstel zal elke 30 seconden kort pulseren, om aan te geven dat de volgende sectie van de mond gepoetst kan worden.
Na 2 minuten gaat de tandenborstel automatisch uit. Was de tandenborstel en de mond na gebruik met water. Slik de tandpasta niet door. Herhaal het poetsen 2 keer per dag.
Als u de borstels te zacht vindt, gebruik dan de stevige opzetborstel met opdruk 'firm'
Als de aan-uit knop blauw knippert, laad dan de tandenborstel met de USB kabel op
Schijn met het blauwe licht niet direct in de ogen.

Accelerator met siliconen bitje
Verwijder voor het eerste gebruik het plastic folietje dat zich onder de 2 batterijen bevindt.
Was het siliconen bitje in warm water.
Koppel de accelerator met het bitje, en zorg ervoor de dat de siliconen rand van het bitje over alle zijden van de accelerator is geplaatst.
Breng STYLSMILE tandpasta aan in de boven- en onderkant van het bitje.
Plaats het bitje in de mond, en zorg ervoor dat alle tanden in aanraking zijn met de tandpasta. Verwijder eventuele overtollige tandpasta van de kin of lippen.
Schakel het blauwe licht aan en laat het bitje 15 minuten in de mond zitten. Na 15 minuten kan het blauwe licht uitgeschakeld worden en het bitje uit de mond worden gehaald.
Herhaal 2 keer per week and was het siliconen bitje met water na elk gebruik. De accelerator zelf dient niet onder de kraan gehouden te worden om te voorkomen dat er water in het batterij ruimte komt.
Slik de tandpasta niet door en was de mond met water na gebruik.


NOG VRAGEN? Bekijk hier veel gestelde vragen en hun antwoorden.