Stylpro Squeeze
0 Reviews | Review toevoegen

STYLPRO SQUEEZE maakt je make-up sponzen in no time schoon. Supermakkelijk, beter voor het milieu en gezonder voor je huid!

 

STYLPRO SQUEEZE maakt zijn debuut in de Benelux.

Maak supermakkelijk je make-up sponzen schoon
Sponzen maak je binnen no time schoon. Super gemakkelijk en zonder gedoe.

Beter voor het milieu
Naar schatting eindigen jaarlijks wereldwijd 300 miljoen make-up sponzen bij het afval. Daarmee kun je een lijn trekken tussen de noordpool en de zuidpool! Het merendeel van de beschikbare make-up sponzen is NIET biologisch afbreekbaar.

Gezonder voor je huid – “vieze sponzen en bacteriën”
Uit onderzoek door Aston University is gebleken dat de hoeveelheid bacteriën op vieze make-up sponzen schrikbarend hoog is. Dat komt met name door het design van sponzen en het feit dat ze regelmatig vochtig zijn: een ideale voedingsbodem voor bacteriën. 93 % bevat een organisme, 57 % een schimmel en 25 % bevatte zelfs ontlasting.

Naast het feit dat het gewoon heel vies is, kan het gebruik van een vieze make-up spons ook acne en serieuze huid en ooginfecties veroorzaken.
De EU adviseert voor cosmetica dat rondom het oog wordt gebruikt een maximum van 100 koloniën van bacteriën: vieze make-up sponzen bevatten gemiddeld 1 miljoen koloniën: dat is 1.000 keer te hoog!
___________________________________________________________________________


Inhoud Stylpro Squeeze set:

 
  • Kom
  • Pers 
  • Centrifuge tool
  • Schoonmaak vloeistof (85ml)

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.