Rock-&-Ruddle-haarborstels
Rock & Ruddle is een hoogwaardig haarborstel merk uit London en ontwikkeld door twee vriendinnen: Alexandra Rock en Jackie Ruddle. Toen Jackie haar Mason Pearson borstel was verloren, zag ze dat ze alleen kon kiezen uit een bruine en een zwarte. Op dat moment ontstond het idee om gekleurde premium borstels te gaan maken. Dit was het begin van Rock & Ruddle: hoogwaardige haarborstels met verschillende opvallende designs. Rock & Ruddle haarborstels zijn gemaakt met natuurlijk haar en hebben een nylon kern om klitten te ontwarren.

In natuurlijk haar zitten microscopisch kleine schubbetjes die de natuurlijke talg en oliën van de hoofdhuid opnemen en verspreiden door het haar. Ze zijn sterk en veerkrachtig en borstelen de haren zonder eraan te trekken. Het resultaat: gezond en mooi glanzend haar.

Op dit moment zijn er meer dan 30 verschillende designs verkrijgbaar en in een grote en kleine (tas formaat) variant. Speciaal voor baby's zijn er ook kleine borstels te verkrijgen met heel zacht gebleekt varkenshaar.

Rock & Ruddle borstels worden ondertussen in Nederland en België gebruikt en verkocht door de beste kappers.


Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3