Zoe Ayla, opgericht in 2015 door de onderneemster Zoë Roukema, belichaamt alledaagse schoonheid essentials met een missie. Ons doel is om Self-Care naadloos te integreren in uw dagelijkse routine, en dat doen we met de juiste beautytools en accessoires.

Zoë Roukema is van oorsprong Nederlands en woont nu afwisselend in Mexico, Canada en Los Angeles van waaruit ze het merk bestuurt. Oorspronkelijk gestart op de Amerikaanse markt en nu verkrijgbaar over de hele wereld.
 

Bij Zoe Ayla ligt de nadruk op het ontwerpen en ontwikkelen van onmisbare beautytools die moeiteloos passen in uw dagelijks leven. Deze tools zijn niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar ook eenvoudig te onderhouden. Ze zijn ontworpen met elk huidtype en elke leeftijd in gedachten, en bieden luxe voor een toegankelijke prijs, zonder enige concessie te doen aan kwaliteit. De prijs/kwaliteits verhouding is werkelijk uniek te noemen! Log nu in als klant en check de prijzen.
 

Met ons assortiment everyday beauty essentials streven we ernaar vrouwen te helpen investeren in zichzelf, en dit gaat verder dan alleen uiterlijke schoonheid. We streven naar het vinden van innerlijke balans en welzijn, omdat we geloven dat zelfzorg essentieel is voor een gezonde levensstijl. Bij Zoe Ayla gaat het niet alleen om het omarmen van schoonheid, maar ook om het omarmen van uzelf.

Ideaal al verkoopitem maar bijvoorbeeld ook als gift voor consument of personeel!Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2