Interview BEAUTY-IMPORT in vaktijdschrift De Kapper

  22-04-2019  

Interview BEAUTY-IMPORT in vaktijdschrift De Kapper Vaktijdschrift De Kapper interviewde Jeroen van der Vossen met als resultaat een leuk artikel in het vakblad.

Lees meer

Dutch Beauty Award

  15-04-2019  

Dutch Beauty Award Aquarius Hair Turban heeft een derde plaats gewonnen tijdens de Dutch Beauty Award 2019. Dit is wat de jury schreef: "Super handige tool, met een heel goede kwaliteit, ook na heel vaak wassen. Deze musthave blinkt uit door eenvoud en is onmisbaar als je je haar niet wilt beschadigen na het wassen. Haarvriendelijk en een absolute basic voor lang of halflang haar". https://www.beauty-import.nl/Aquarius-Haircare

Lees meer

BEAUTY-IMPORT.Nl lanceert Aquarius Haircare

  12-10-2017  

BEAUTY-IMPORT.Nl lanceert Aquarius Haircare Wil je ook mooi en gezond haar? Gebruik dan de nieuwe Aquarius Hair Turban. Dry your hair with care De manier waarop je je haar droogt is erg belangrijk voor mooi en gezond haar. Je haar is namelijk op zijn kwetsbaarst als het nat is. Dit komt doordat bij nat haar de minuscule schubbetjes in het haar open gaan staan. Het is dan erg belangrijk om je haar niet droog te wrijven met een handdoek. Ook het onnodig lang föhnen van haar dat nog nat is, is schadelijk voor je haar. Daarom is de Aquarius Hair Turban ontwikkeld. Lees er hier alles over of kijk op de website van Aquarius Haircare.  

Lees meer

BEAUTY-IMPORT.NL is aanwezig op The Hairproject op 12/13 maart

  20-02-2017  

Op zondag 12 maart en maandag 13 maart zijn wij aanwezig op dé kappersbeurs van de Benelux "The Hair Project" in Kortrijk-België. Je vindt ons in stand G2. Meer informatie over de beurs en online inschrijven kan via deze link.

Lees meer

Nieuw: 3PACK Essentials Popband London

  30-01-2017  

Aan het assortiment van Popband London is een nieuwe serie 3Pack Essentials toegevoegd. Deze Essentials serie is in 9 varianten verkrijgbaar.

Lees meer

Kings of Color Festival Den Bosch 10/11 September

  09-09-2016  

In het weekend van 10 en 11 september is de Haartruuk van Ilse van de Boom aanwezig op het Kings of Colors festival in Den Bosch. In de Haartruuk zijn onze merken aanwezig!

Lees meer

Nieuw: Autumn/winter 2016 collectie Popband London

  09-09-2016  

Vanaf midden september is er een nieuwe Autum/winter collectie van Popband London beschikbaar. Tevens zijn er een aantal nieuwe haarbanden aan het assortiment toegevoegd.

Lees meer

Nieuwe voorjaarslook van Rock & Ruddle gearriveerd

  18-02-2016  

De nieuwe "neon" voorjaarslook van Rock & Ruddle is gearriveerd in Nederland. Allemaal vrolijke kleuren en designs, zodat we zo snel mogelijk de lange winter kunnen vergeten! Meer weten? Kijk hier verder!  

Lees meer

Nieuwe website van BEAUTY-IMPORT.Nl live

  18-02-2016  

Vanaf 18 februari is de nieuwe website van BEAUTY-IMPORT.NL in de lucht. Hoger gebruiksgemak, ook voor mobiel geschikt en vanaf nu alle individuele produkten te zien.

Lees meer

Popband London: Nieuw merk bij BEAUTY-IMPORT.NL

  01-01-2016  

Vanaf 2016 zijn we exclusief distributeur geworden in de Benelux van Popband London. Popbands zijn super zachte haarelastiekjes die je haar of staart goed vasthouden maar geen “deuk” achterlaten in het haar als je ze uit je haar haalt. Ook beschadigen ze je haar niet zoals veel andere elastiekjes wel doen. Wanneer je ze niet gebruikt in je haar, draag ze dan als leuke polsbandjes (die je ook niet voelt). In elk pakje zitten 5 haar elastiekjes die door de goede kwaliteit lang meegaan. Er is ook een special Active serie met haar elastiekjes en haarbandjes speciaal ontwikkeld voor het sporten en andere activiteiten. Popbands zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en designs zodat u ze kunt matchen met uw eigen stijl en look. Kind on the hair, cute on the wrist – Popbands zijn de...

Lees meer