Aquarius-Hair-&-Care
Weergave:


Bezig met laden...

Aquarius Hair Turban heeft een derde plaats gewonnen tijdens de Dutch Beauty Award 2019 in de categorie Beauty Accesoires. Dit is wat de jury schreef: "Super handige tool, met een heel goede kwaliteit, ook na heel vaak wassen. Deze musthave blinkt uit door eenvoud en is onmisbaar als je je haar niet wilt beschadigen na het wassen. Haarvriendelijk en een absolute basic voor lang of halflang haar".

De manier waarop je je haar droogt is erg belangrijk voor mooi en gezond haar. Je haar is namelijk op zijn kwetsbaarst als het nat is. Dit komt doordat bij nat haar de minuscule schubbetjes in het haar open gaan staan. Het is dan erg belangrijk om het niet droog te wrijven met een handdoek. Ook het onnodig lang föhnen van haar dat nog erg nat is, is erg schadelijk. Droog daarom je haar snel en voorzichtig zonder het te beschadigen met de Aquarius Hair Turban.

Droogt haar snel en voorzichtig
Minder pluizend haar
Droog wrijven niet nodig
Minder lang föhnen
Makkelijke knoopsluiting
Voor mooi en gezond haar

De Aquarius Hair Turban is gemaakt van een speciale microvezel die een zeer snelle opname en verspreiding van water combineert met een heerlijke zachtheid. De fijne wafel structuur geeft een heerlijk luxe gevoel.