Concoction Mixology Superserum Shot High Definition Blonde 10 ML
Concoction Mixology Superserum Shot High Definition Blonde 10 ML
0 Review | Review toevoegen
Concoction is dé eerste shampoo die de consument tailormade kan aanpassen aan het eigen haartype en haarkleur.

Artikelnummer

80205

 

Concoction Mixology Superserum Shot High Definition Blonde is 1 van de 8 Superserum Shots in de Concoction serie. Door twee Concoction Superserum shots toe te voegen aan de Concoction Mixology shampoos krijgt het een optimale verzorging en voeding. Dit zorgt voor mooie glanzende en gezonde haren. De professionele colour-protect formule van Concoction Mixology is vrij van siliconen en parabenen.

  • Verzorgt en voedt het haar
  • Heerlijke combinatie van geuren
  • Aanpasbaar met serum shots
  • Vrij van siliconen en parabenen
 

Gebruik:
Voeg Concoction Mixology Superserum Shot High Definition Blonde samen met nog een ander Superserum Shot toe aan de uitgekozen Concoction Mixology Nourish + Protect Shampyou en schud de fles vervolgens goed. Breng een kleine hoeveelheid van de shampoo aan op nat haar en de shampoo zachtjes in totdat deze schuimt. Spoel de shampoo vervolgens goed uit met warm water. Concoction Mixology Nourish + Protect Shampyou zorgt voor schoon en verzorgd haar. Het haar voelt gezonder aan en krijgt een mooie glans.

Tip:
Voeg niet meer dan twee shots toe aan. Dit kunnen twee verschillende shots zijn of twee dezelfde voor een dubbelshot.Elk product is voorzien van essentiële oliën en bevat een complex van peptiden uit natuurlijke zijde, die zorgt voor een intense verzorging. Daarnaast vitamine E and pro vitamine B5 en een ionisch (ontklittend, antistatisch & tegen pluizend haar) systeem. Bevat geen parabenen en siliconen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.