Faace
A new generation of faace care, created for skin disrupted by life.

Ontmoet FAACE: jouw nieuwe partner in huidverzorging die écht doet wat het belooft.

De meeste merken huidverzorging gaan uit van de verschillende huidtypen maar FAACE huidverzorging richt zich op levensstijl en hormonen. Van menstruatie tot menopauze, FAACE heeft dé oplossing voor elke fase wanneer hormonen je huid beïnvloeden / verstoren.

Het verzorgen van een hormonale huid is lastig, zeker als je te maken hebt met bijv. een onrustige huid en tegelijkertijd met een droge huid. FAACE heeft hier een oplossing voor. Elk product bevat actieve ingrediënten die specifiek zijn ontworpen om juist dit soort problemen aan te pakken.

FAACE zorgt voor een eenvoudige en effectieve huidverzorging. Want wie heeft er tijd (of zin) voor een uitgebreide 10-stappen routine als je te maken hebt met stressklachten of menstruatiepijn? Daarnaast zijn alle producten van FAACE vegan.

FAACE heeft ondertussen al meer dan 10 beauty awards in de UK gewonnen: van Elle en Marie Claire tot Woman & Home. FAACE zet zich ook in voor goede doelen en doneert aan organisaties die menstruatiearmoede bestrijden, zoals Hey Girls en The Menopause Charity.

Jasmine Wicks-Stephens, founder van Faace, was in maart 2024 in het tv programma Dragons' Den op de BBC. Drie van de dragons besloten in Faace te investeren! Bekijk hier de video! 


Weergave:
 


Bezig met laden...